TakTakBaby – «Άνοιξε την Πόρτα των Ονείρων σου!!» -  Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία TakTakBaby  ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Είμαστε ένα online κατάστημα που προορίζεται για παιδιά που αγαπούν τη μόδα. Τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, κομψά και πάντα οικονομικά. Το TakTakBaby  είναι ένα νέο, φρέσκο online κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας για το παιδί σας  και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ευκολία.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιδί σας να φοράει τα καλύτερα, γι ‘αυτό προσπαθούμε οι τιμές μας να είναι προσιτές για όλους.

Πιστεύουμε ότι η μόδα είναι ένα δικαίωμα, όχι μια πολυτέλεια.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται διαρκώς με τις τελευταίες τάσεις της μόδας (νέες παραλαβές εβδομαδιαίως με καινούρια και vintage ρούχα και αξεσουάρ).

Όποιο και αν είναι το στυλ που θέλετε να δείτε το παιδί σας να ακολουθεί, στο TakTakBaby θα βρείτε σίγουρα κάτι να του ταιριάζει. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι ένας ευτυχισμένος και ικανοποιημένος γονέας-πελάτης, επομένως προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών μοναδική.

Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Πηγαίνετε στην “αναζήτηση” και πληκτρολογήστε τι ψάχνετε, ανατρέξτε εύκολα στις αναλυτικές κατηγορίες μας, συζητήστε μαζί μας στο Facebook ή στο Instagram. Γίνετε μέλος της κοινότητας TakTakBaby με την συμμετοχή σας στα Social Media Facebook, Instagram και στην σελίδα του TakTakBaby.gr.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή προτάσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@taktakbaby.gr ή στα Social Media μας, θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε. Ανακαλύψτε την εμπειρία TakTakBaby. Αν αγαπάτε τη μόδα, θα αγαπήσετε το TakTakBaby!

Ελάτε στην Οικογένεια του TakTakBaby για να Takάρουμε Παρέα και να κερδίζετε συνεχώς μέσα από την απίστευτη ποικιλία μας, μία ονειρεμένη γκάμα προϊόντων και τις αχτύπητες τιμές μας.

Εκμεταλευτείτε τα υπέροχα προνόμια που σας προσφέρουμε οπως :

TakTak - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

"Takάρεις ελάχιστα
...Κερδίζεις τα Μέγιστα ...!!"

TakTak - ΔΩΡΑ

"Takαρεις;;;; Συνεχίζεις να κερδίζεις φανταστικά ΔΩΡΑ..."

TakTak - ΠΟΝΤΟΙ

"Όσο Takάρεις τόοοοοσο ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ..."

TakTak - ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ

"Takάρεις; Κερδίζει και
ο/η φίλος/η σου.."

29/04/2023

Το Taktakbaby.gr με χαρά καλωσορίζει την νέα του κατηγορία "Επίσημη Ένδυση Κατόπιν Παραγγελίας"

  • Η συγκεκριμένη κατηγορία δημιουργήθηκε με κίνητρο το τεράστιο ενδιαφέρον σας και με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση της αναζήτησης σας ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και απαίτηση στην συγκεκριμένη κατηγορία .
  • Απευθύνεται σε επίσημα φορέματα για κορίτσια από 0 έως 14 ετών για ιδιαίτερες και εκθαμβωτικές εμφανίσεις.
  • Μέσα στην κατηγορία μπορείτε να βρείτε άπειρες επιλογές εκ των οποίων η καθεμία μπορεί να διαθέτει διάφορα χρώματα και να αποδίδεται σε πολλά μεγέθη .

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε την διαδικασία που θα ακολουθούμε έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε μία επιτυχημένη αγορά και πώληση στη συγκεκριμένη κατηγορία.

  1. Τα συγκεκριμένα φορέματα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά είναι μόνο προτάσεις από προμηθευτές με σκοπό να διαλέξουμε και να προβούμε σε αντίστοιχη παραγγελία .
  2. Η παραγγελία γίνεται κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας με όποιο τρόπο και αν επιθυμείτε.
  3. Η τιμή αναζητείται και δίνεται στους ενδιαφερόμενους ανά περίπτωση και ανά στιγμή, όπου θα ζητηθεί κατόπιν επικοινωνίας με τους προμηθευτές.
  4. Δεν εξασφαλίζουμε ότι η τιμή μπορεί να παραμείνει η ίδια για κάθε περίπτωση.
  5. Δεν εξασφαλίζουμε ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων θα είναι στο 100% ανά πάσα ώρα και στιγμή.
  6. Την στιγμή του ενδιαφέροντος και κατόπιν επικοινωνίας με τους προμηθευτές μας, τότε και μόνο τότε εξασφαλίζουμε ότι ο προμηθευτής έχει διαθέσιμο το προϊόν .
  7. Από τη στιγμή της παραγγελίας και έπειτα χρειάζονται περίπου 35 ημέρες για να παραδοθεί το προϊόν στο σπίτι σας.
  8. Θα υπάρξουν πάρα πολλές επιλογές για τις οποίες δεν θα έχουμε σαφή εικόνα διότι λόγω του όγκου των αποτελεσμάτων και της γκάμας των προϊόντων δεν δύναται δυνατόν να έχουμε δοκιμάσει και ελέγξει από κοντά όλους αυτούς τους κωδικούς .

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως από τη μεριά μας δείχνουμε εμπιστοσύνη μόνο στους προμηθευτές που αγοράζουμε και όχι στο προϊόν που μας αποστέλλουν , εκτός και αν είναι κάποιο από τα προϊόντα τα οποία έχουμε ήδη παραγγείλει στο παρελθόν και μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτό.

Πολλά από τα συγκεκριμένα προϊόντα θα τα βρείτε και ετοιμοπαράδοτα στην κανονική μας κατηγορία "Επίσημης Ένδυσης"

Παρακαλούμε πριν την επικοινωνία σας μαζί μας να έχετε ελέγξει τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναγράφονται παραπάνω!

Καλές αγορές για τις ονειρεμένες σας πριγκίπισσες

Η ομάδα του TakTakBaby

https://taktakbaby.gr/.../episimi-endisi-katopin.../

Μία ολοκληρωμένη σειρά προνομοίων για τους Φίλους του TakTakBaby.

Μία ολοκληρωμένη σειρά προνομοίων για τους Φίλους του TakTakBaby.

Άνοιξε λοιπόν την Πόρτα των Ονείρων του Παιδιού σου και για όποιο άλλο Αγαπάς!

-Το TakTakBaby νοιάζεται για κάθε σου κίνηση !!!

-Το TakTakBaby είναι εδώ για να σε γεμίσει ΔΩΡΑ και ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !!!

-Το TakTakBaby είναι εδώ για να επιβραβεύσει κάθε σου στιγμή !!!

 

#Takάρω  #TakTak-Δωροκάρτα  #TakTak-Μεταφορικα  #TakTak-Πόντοι  #TakTak-Δώρα  #TakTakBaby.gr